47-fuel Cene goriv (od 10.12.2013)
95 oktanski 98/100 oktanski dizel
1,446 € 1,483 € 1,387 €
Ponedeljek, 20 Oktober 2008 19:17

Sluga padel v Kozarevcu

Oceni članek
(0 glasov)

Image...in se hudo poškodoval. Na zadnji dirki Hrvaškega prvenstva s štirikolesniki v Kozarevcu je nesreča tokrat doletela vodilnega. Potem ko je bil najboljši že na kvalifikacijah, potem ko je vodil na dirki in imel skoraj minuto prednosti pred domačim favoritom Vedranom Goriškom, je Matjaž Sluga, sicer že aktualni slovenski prvak, pred koncem dirke napravil napako, na skoku padel in se huje poškodoval.


Besedilo: Ski&Sea Racing
Foto: Ski&Sea Racing

Zdravniki v Koprivnici so ugotovili, da ima sluga polomljeno nogo (golenica), zato je bil potrebna celo operacija.

»Ne vem, kaj mi je bilo, ne vem, kam se mi je tako mudilo, ko pa sem imel že toliko prednosti,« je povedal Sluga, sicer član ekipe Ski&Sea Racing, potem ko so ga že operirali v celjski bolnišnici. »Padec niti ni bil tako grd, vendar sem imel raztrgane hlače, ki so se zataknile za balanco in potem me je štirikolesnik potegnil za seboj in zlomil nogo.« je povedal nesrečni Sluga, ki bo v bolnišnici še nekaj dni. Dirko je sicer dobil Gorišek pred Popovičem in Šoštarjem.

Matjaž Sluga, ki tekmuje s štirikolesnikom Can-Am DS 450, je bil pred zadnjo dirko na drugem mestu v hrvaškem prvenstvu in bo položaj podprvaka iz lanskega leta kljub odstopu in nesreči tako obdržal tudi v novi sezoni.

Za komentiranje se prosim prijavite!

Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player