47-fuel Cene goriv (od 10.12.2013)
95 oktanski 98/100 oktanski dizel
1,446 € 1,483 € 1,387 €
Sreda, 07 November 2007 02:00

Test: Barossa Silver Hawk 250 Sports

Oceni članek
(0 glasov)

Tudi naše dame imajo svoje igračke -  ne samo plastične Barbike. V njihov asortiman sodi tudi štirikolesnik, s katerim se gospod Ken pač ne sme voziti. Enega za "velike Barbike" smo vozili tudi mi. Sicer je to izpeljanka Silver Hawk modela, le da je unikatno obarvan po naročilu našega zastopnika WBC d.o.o.

Besedilo: Bojan Črnologar

Roza klub

Njegova pojava je vzbujala veliko pozornosti, saj so ponavadi takšne barve rezervirane za majhne plastične igračke s katerimi se s pomočjo nog premikajo naši mali potomci. A ta igračka je vse prej kot »pedolino«. Njegovih 250 kubičnih centimetrov je dovolj iskrivih, saj se Barbika premika hudičevo hitro in atraktivno. Marsikdo je za nami obračal glavo in na licih je imel prešeren nasmeh. Če hočete vzbujati pozornost je to eden izmed najenostavnejših načinov, da ste zelo opazni. Že samo vozilo štirikolesnik predstavlja zanimivost, ko pa je odet v roza barvne odtenke, pa je uspeh zagotovljen. Če ste gospodična, je barva na mestu, če pa ste gospodič,… hmm. No, kakor pač komu paše, kaj ne? Bi se kaj hitro kdo »priklopil« na zadnji sedež.
ImageVozne lastnosti so zelo primerne namenu, saj je 250-kubičen motor dovolj močan, da preko samodejnega variomatskega prenosa opravi zahtevane naloge. Tako ni brutalnega podajanja moči in skakanja na zadnja kolesa. Tudi končna hitrost je še v mejah sposobnosti ljubiteljskih uporabnikov, prav tako sposobnosti zavornega sistema.

Torej, če želite imeti nekaj, kar zagotovo nima vsak (ali vsaka), je »roza« Barossa kot nalašč za vas. Je  zelo dobrodošla sprememba v poplavi serijskih izdelkov. Za več informacij o možnostih dobave se obrnite na www.atv-quad.si ali WBC d.o.o.

Image Image Image

 

Več prispevkov iz kategorije:
« Test: ADLY 300

Za komentiranje se prosim prijavite!

Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player