47-fuel Cene goriv (od 10.12.2013)
95 oktanski 98/100 oktanski dizel
1,446 € 1,483 € 1,387 €
Torek, 29 Oktober 2013 09:02

Ponovno opažen: Ducati Scrambler

Objavljeno v Motor - novice
Oceni članek
(0 glasov)

Na splet je prišla še ena nova slika prihajajočega Ducati Scramblerja, tokrat pa jo je priskrbel italijanski medij Insella, ki je Ducatijev motocikel ujel na obrobju Bologne. Čeprav Scrambler ni videti drugače v primerjavi s prejšnjimi slikami, pa se na tej sliki bolje vidijo linije in nekateri detajli.

Eden takšnih je na primer zračno hlajen dvovaljni pogonski agregat, poleg tega pa je moč videti tudi podaljšan rezervoar, sedež, ki dizajnersko spominja na tiste iz cafe racerjev, kot posebnost pa velja izpostaviti še kratek izpušni sistem, ki pa nekako ne deluje zaključeno. Špekulacije namigujejo na 19-palčno sprednje platišče, medtem ko bo zadnje verjetno 17-palčno.

Več podrobnosti o modelu za sedaj še ni znanih, saj naj bi viri, povezani s to italijansko znamko, dobili informacijo, da je izdelava modela še vedno pod vprašajem in ne ve se še ali bo projekt prešel v fazo serijske proizvodnje. Verjetno odgovorni pri Ducatiju še naprej analizirajo trg in odzive, preden se odločijo o usodi tega projekta. Za sedaj se ve le, da Ducatijevega Scramblerja ne bomo videli na letošnji EICMI v obliki produkcijskega modela, saj bo v najboljšem primeru prototip na sliki videl izložbe salonov šele v letu 2015.

Več prispevkov iz kategorije:
« KTM-ovi RC-ji za mlade

Za komentiranje se prosim prijavite!

Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player