47-fuel Cene goriv (od 10.12.2013)
95 oktanski 98/100 oktanski dizel
1,446 € 1,483 € 1,387 €
Torek, 15 Oktober 2013 10:35

Shad izboljšal potovalne torbe serje SB

Objavljeno v Novice
Oceni članek
(0 glasov)

Španski izdelovalec motorističnih potovalnih kovčkov in torb je, kot pravi, izboljšal svoje tri modele tank torb, in sicer SB15, SB22 in SB25. Izboljšave se nanašajo na sistem namestitve, saj imajo omenjeni trije modeli dodatno nameščena dva namestitvena sistema, ki omogočata prilagoditev kateremukoli tipu motocikla.

Modeli SB15, SB22 in SB25 se tako poleg običajnega sistema za pritrditev ponašajo še z možnostjo namestitve s pomočjo vakuumskih priseskov ali pa s pomočjo dveh dodatnih stranskih pasov, obe alternativi pa naj bi omogočali namestitev na katerikoli motocikel, in to brez dodatnih stroškov.

Vsi trije modeli torb so narejeni iz poliestra 1680D, ki je trpežen material, odporen na praske, deformacijo in strganine. Vse tri torbe so zaradi dodatnega pokrivala tudi vodoodporne. Poleg omenjenih možnosti za namestitev, je namesto vakuumskih priseskov na voljo tudi sistem z magnetnimi podstavki.

Model SB15 GPS je torba srednje velikosti s prostornino 10 l. Na vrhu ima preklopni del, namenjen GPS enoti, v notranjosti se tudi nahajajo žepi za shranjevanje drobnarij. Model se zapenja z zadrgo, za lažje prosto nošenje pa ima model nameščene tudi naramnice.

Torba SB22 omogoča možnost povečanja prostornine iz 21 l na 27 l, torbo pa je mogoče uporabljati tudi kot nahrbtnik. Vanjo je mogoče shraniti integralno čelado, drobnarije pa se lahko shranijo v zunanje ali notranje žepe. Zunanji predel, katerega prekriva prozorna folija je namenjen shranjevanju zemljevida, mobilega telefona, tablice ipd. Model torbe SB25 se ponaša z enakimi lastnosti kot jih ima model SB22, le da je prostornino mogoče povečati iz 20 l na 27 l, poleg tega pa ima model tudi stranske žepe.

Več prispevkov iz kategorije:
« HUD v čeladah že prihodnji mesec

Za komentiranje se prosim prijavite!

Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player