47-fuel Cene goriv (od 10.12.2013)
95 oktanski 98/100 oktanski dizel
1,446 € 1,483 € 1,387 €
Petek, 31 Maj 2013 07:24

Panda Moto predstavlja: BMW C 600 Sport RR

Objavljeno v Predstavitve
Oceni članek
(0 glasov)

Da ne bomo vsakič objavljali le predelave motociklov, ki so veliko bolj na udaru in veliko pogostejše, smo tokrat našli zanimivo modifikacijo BMW-jevega športnega maksija, modela C 600 Sport. Francosko podjetje Panda Moto je bavarski skuter zaprlo v svojo garažo in po potrebnem času za dodelave predstavilo svojo verzijo modela, ki na koncu nosi še oznako RR.

Kot je razvidno že iz slik in barvnih kombinacij so pri francoskem predelovalcu inspiracijo dobili od BMW-jevega športnega motocikla S1000RR, od koder tudi oznaka, najbolj očitna povezava z bavarsko puščico pa je barvna kombinacija.

Poleg posebnih grafik je bil model deležen še kar nekaj posegov, ki so pustili za posledico Akrapovičev izpušni lonec, dve šestbatni zavorni čeljusti Beringer, predelano sprednjo vilico, Öhlinsov blažilnik S46, nove deflektorje, Michelinove Power Pure pnevmatike in nov sedež, katerega so izdelali pri podjetju Yves Moillo. Predelave je bil deležen tudi pogonski agregat oz. njegova glava in sekundarni prenos. A model na sliki še vedno ne sodi v kategorijo dokončanih projektov, saj naj bi maksi kmalu dobil še Rizomino krmilo, športni zračni filter in povsem nov airbox.

Za komentiranje se prosim prijavite!

Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player