47-fuel Cene goriv (od 10.12.2013)
95 oktanski 98/100 oktanski dizel
1,446 € 1,483 € 1,387 €
Sreda, 02 Oktober 2013 07:20

Garmin z novim BMW Motorrad Navigatorjem V

Objavljeno v GPS
Oceni članek
(0 glasov)

Garmin Ltd., vodilno podjetje na področju satelitske navigacije na svetu, je napovedalo, da nadaljuje partnerstvo z BMW Motorrad, in sicer s priljubljenim BMW Motorrad Navigatorjem naslednje generacije. BMW Motorrad Navigator V združuje Garmin navigacijske funkcije z ekskluzivnimi, BMW specifičnimi funkcijami, kot je na primer prilagojen nosilec, dostop do motorističnih informacij v realnem času , napredne avdio in Bluetooth možnosti ter še več.

BMW Navigator V odlikuje zaslon diagonale 12,7 cm s takojšnjimi vidnimi navigacijskimi informacijami, zaslon je prilagojen upravljanju v rokavicah. Vgrajeni stereo Bluetooth omogoča poslušanje navodil glasovnega vodenja, odgovarjanje ne telefonske klice ali poslušanje glasbe preko čelade s povezavo Bluetooth. Na izbranih BMW motorjih lahko vozniki celo vidiijo obširne infromacije v realnem času na MyMotorcycle straneh, na primer pritisk v pnevmatikah, nivo goriva in kdaj je potreben naslednji servis. Sistem prav tako pove motoristu kolikokrat je menjal prestave, uporabil prednje ali zadnje zavore, povprečni položaj ročice za plin in še več. Prikaz na zaslonu se lahko oblikuje, da je vidnih več podatkovnih polj in uporabniki lahko ponovno uredijo podatke v vrstnem redu, ki bi ga radi videli. Z Last Ride analizatorjem lahko uporabniki vidijo povzetek motorističnih podatkov, pogoje potovanja in statistiko zadnje vožnje.

Premium Garmin navigacijo odlikuje Active Lane Guidance, Real Directions, pogled razcepov, 3D teren in še več. Garmin Real Directions™ usmerja motorista na naraven in inuitiven način. Nova funkcija uporablja pri usmerjanju prepoznavne znamenitosti, stavbe, semaforje in stop prometne znake. Na primer "zavijte desno pri semaforju." Novi Active Lane Guidance prikazuje animirano grafiko poleg zemljevida, ki uporablja živo barvne puščice za usmerjanje na pravi vozni pas (na voljo samo za tuje jezike (EFIGS) in ni na voljo za sloveščino). Foto navigacija omogoča motoristom, da enostavno pritisnejo na geo kodirano sliko, ki je shranjena na napravi, in začnejo z navigiranjem do tega kraja. Motorrad Navigator V vključuje doživljenjsko posodbaljanje zemljevidov, če je kupljen s kartografijo Evrope ali Amerike.

Motoristi lahko še pred pričetkom vožnje z motorjem vnaprej načrtujejo svoje izlete s pomočjo programa BaseCamp. Le-ta omogoča ustvarjanje daljših in podrobnejših potovanj z do 3.750 vmesnimi točkami. Izlete je mogoče enostavno prenesti na navigacijsko napravo preko USB povezave.

BMW Navigator V je združljiv z Garmin Smartphone Link, Android in iPhone aplikacijo, ki omogoča motoristom dostop 'live services' , kot so na primer podatki o vremenu, cenah goriva in še mnogo več. Na voljo samo za tuje jezike (EFIGS) in ni na voljo za slovenščino.

BMW Navigator V vključuje BMW ekskluzivni nosilec za motor s štirimi gumbi za upravljanje, ki omogoča hiter dostop do funkcij za dodaten nadzor in uporabnost. Nosilec in GPS naprava sta testirana proti vibracijami, vodotesna (IPX-7 standard ) in odporna na politje z gorivom in UV žarke. R 1200 GS in K 1600 GT / GTL s tovarniško vgrajeno navigacijo omogočata nadzor funkcij z uporabo upravljalnika levi strani krmila.

Več prispevkov iz kategorije:
« Garmin Zūmo 350LM za motoriste

Za komentiranje se prosim prijavite!

Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player