47-fuel Cene goriv (od 10.12.2013)
95 oktanski 98/100 oktanski dizel
1,446 € 1,483 € 1,387 €
Ponedeljek, 28 Oktober 2013 12:16

Akrapovič za Yamahi YZ250F in YZ450F

Objavljeno v Izpuhi
Oceni članek
(0 glasov)

Podjetje Akrapovič je z najnovejšo ponudbo terenskih izpušnih sistemov znova v praksi uporabilo svoje tehnično znanje in obsežne izkušnje pri izdelavi športnih izpušnih sistemov. Med tekmovalnimi izpušnimi sistemi za sezono 2014 je podjetje najprej predstavilo sistema za Yamahina nova motokros motocikla, in sicer YZ450F ter YZ250F.

Pri oblikovanju tridelne ponudbe tekmovalnih izpušnih sistemov je moralo podjetje upoštevati novo obliko okvirja, dimenzije in zmogljivost agregatov teh dveh motociklov. Na podlagi ogromnega števila ur testiranja in ocenjevanja izdelkov so bili na koncu oblikovani trije izpušni sistemi, z Akrapovičevim logotipom. Glavne značilnosti izdelkov iz terenskega programa za Yamaho YZ450/250F (MY2014) so, da so oblikovani v skladu s strogimi pravili FIM glede omejitev glasnosti, da privarjeni nosilec in izhodna kapa iz titana izboljšata trpežnost v tekmovalnih pogojih ter da ima izpušni sistem na zunanjem plašču lonca poseben premaz za visoko odpornost proti praskam in lažje čiščenje.

Za nova motocikla Yamaha YZ450/250F (modelno leto 2014) so na voljo naslednji trije izpušni sistemi:

Linija Slip-On – športni izpuh za drugo vgradnjo z lahkim zunanjim plaščem iz titana in zanesljivim nosilcem. Odlikujejo ga izboljšana zmogljivost in trpežnost ter visoka kakovost izdelave. Zaradi preproste montaže in cenovne dostopnosti je izpuh iz linije Slip-On prava odločitev za rekreativne voznike.

Linija Racing – celovit športni izpušni sistem z zunanjim plaščem iz titana in visokokakovostnimi kolektorji iz nerjavečega jekla. Sistem je izdelan z veliko pozornostjo do detajlov. Edinstvena zasnova zmanjša težo in poveča zmogljivost v primerjavi s standardnim izpušnim sistemom.

Linija Evolution – Akrapovičev paradni izpušni sistem iz terenskega programa. Celoten sistem (tako dušilec kot kolektorji) je izdelan iz najboljših titanovih zlitin. Preizkusile so ga najboljše Yamahine ekipe po vsem svetu. Zaradi izjemno majhne teže, velike trpežnosti in občutno izboljšane zmogljivosti se uvršča izpušni sistem iz linije Evolution v sam vrh ponudbe tega izdelovalca.

Video

Več prispevkov iz kategorije:
« GPR izpuh za Husqvarno Terra 650

Za komentiranje se prosim prijavite!

Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player