47-fuel Cene goriv (od 10.12.2013)
95 oktanski 98/100 oktanski dizel
1,446 € 1,483 € 1,387 €
Petek, 27 September 2013 08:26

Sprintfilter – vodoodporni zračni filter

Objavljeno v Razno
Oceni članek
(0 glasov)

Za lastnike custom motociklov, cafe racerjev in tiste, ki imajo na motociklih zunanje nameščen in vremenskim razmeram neposredno izpostavljen zračni filter, so pri izdelovalcu Sprintfilter našli uporabno rešitev, in sicer njihov zračni filter P08 WP, ki je odporen na vodo.

Sprintfilter je verjetno eno najstarejših podjetji, ki se ukvarja z izdelavo zračnih filtrov in kot tako, bi moralo biti eno vodilnih na tem področju. V ta namen in ker so poznali težave običajnih zračnih filtrov, je izdelovalec razvil novost na trgu, vodoodporni filter, ki je rezultat dolgoletnih izkušenj in dvoletnega razvoja projekta. Model filtra P08 WP se bo besedah izdelovalca lahko uporablja prav v vseh vremenskih pogojih, glede na to da filter nima ohišja in je neposredno izpostavljen vremenskim pogojem.

Prepustnost zraka in neprepustnost umazanije, vode ali drugih tekočin omogoča napredna tehnologija, posebna PTFE obdelava in material, katerega sestavlja 80 mikronski poliester, prepleten iz žic premera 5 mikronov. Takšne lastnosti omogočajo kar podvojen pretok zraka, v primerjavi z običajnimi zračnimi filtri, hkrati pa preprečijo vdor vode. Filter je mogoče tudi očistiti in je obnovljiv. Na voljo so različni modeli in velikosti, ki se lahko namestijo na uplinjače s premerom ohišja od 32 pa do 70 mm.

Za komentiranje se prosim prijavite!

Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player